Internationale vrouwendag
Unieke logeeradressen
Prem Hospitality blog
Inhoudsopgave

Internationale vrouwendag

Op deze Internationale Vrouwendag 2022 willen wij, bij PREM Group, een moment nemen om enkele van onze ongelooflijk getalenteerde vrouwelijke leiders binnen de Groep in de kijker te zetten.

We hebben een super team van General Managers in al onze regio's. Laten we met deze dag eens wat meer te weten komen over enkele van onze zeer succesvolle vrouwelijke General Managers!

Uit België

ontmoet Lindsey en Maya

 

Lindsey Van Laere, Hotel Manager

Hotel Indigo Antwerpen

Ik ben in 2009 bij PREM Hospitality begonnen als front office trainee in een 4-sterren hotel in de hipste hoofdstad 'Antwerpen'.

Toen ik klaar was met school kreeg ik de kans om te werken als receptioniste en front office manager bij dit pand.

Na een paar jaar, had ik in 2016 het voorrecht om deel uit te maken van het openingsteam van het funky boutique Hotel Indigo Antwerpen - City Centre als Operations Manager,
en in 2021 kreeg ik de kans om hotelmanager te worden. Ik hou van de afwisseling in mijn job en de samenwerking met collega's is de kers op de taart.

Op een persoonlijke noot, het grootste hoogtepunt in mijn leven is mijn zoon Stan.

 

Maya Adriaensens, Hotel Manager

Holiday Inn Express Mechelen City Centre

Wanneer ben je bij de PREM Groep gekomen?
Ik begon bij Prem Group in 2010 als receptioniste in Holiday Inn Express Antwerpen. Met hard werken en passie voor het vak kon ik doorgroeien tot Front Office Manager en daarna tot Assistant General Manager. In 2017 werd ik General Manager bij PREMIER SUITES PLUS Antwerpen. Waar ik het hotel volledig renoveerde en rebrandde. In 2021 besloot ik terug te gaan naar mijn "roots" en stapte over naar Holiday Inn Express Mechelen als General Manager, waar ik momenteel werkzaam ben. Een heerlijk hotel met een fantastisch volledig vrouwelijk team!

Wat je het leukste vindt aan je baan
Ik hou van alle facetten, het contact met de gasten, het financiële gedeelte maar vooral het inspireren en motiveren van een team om buiten de gebaande paden te denken en net dat beetje meer te doen voor onze gasten. Het krijgen van een goede beoordeling, lachende gezichten en dankbare gasten is echt de kers op de taart. Plus, elke dag is anders je gaat het hotel in nooit wetend hoe je dag zal zijn, welke uitdagingen je zal krijgen.

Een hoogtepunt van je carrière tot nu toe
Het hoogtepunt van mijn carrière was toen ik begon als General Manager in PREMIER SUITES PLUS Antwerpen. Het was een grote opdracht om een hotel volledig te renoveren en te rebranden en dit in mijn eentje als manager. Het begin van mijn reis als manager en het kunnen uitvogelen hoe ik een hotel wil leiden.

Een hoogtepunt in het leven buiten het werk
Heel typisch misschien, maar het hoogtepunt voor mij is de geboorte van mijn zoon. Het voelen van onvoorwaardelijke liefde van mijn zoon en man, is het beste gevoel ooit. Ik ben trots op mezelf dat ik een moeder en een General Manager kan zijn op hetzelfde moment. Het is niet gemakkelijk, maar met de steun van mijn familie en mijn team heb ik het gevoel dat ik het beste van twee werelden kan hebben.

 

Uit Ierland

ontmoet Pauline, Karen & Emer

 

Pauline Ray, Area Manager

PREMIER SUITES Dublin

Wanneer ben je bij de PREM Groep gekomen?
Ik ben in 2003 bij PREM begonnen als receptioniste bij PREMIER SUITES Leeson Street (toen nog Stephens Hall Hotel) - ik ben in 2005 kort weggeweest en begin 2006 met veel enthousiasme teruggekeerd - sindsdien heb ik gewerkt bij Premier Business Centre's, Groups and Tours, PREMIER SUITES Sandyford, PREMIER SUITES Leeson Street (alweer!) en in 2014 ben ik in mijn huidige rol als Area Manager terechtgekomen.

Wat je het leukste vindt aan je baan
Ik hou van de verscheidenheid aan uitdagingen die mijn functie met zich meebrengt - ik heb inzicht gekregen in allerlei zaken waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou moeten weten! Ik hou ook van de betrokken cultuur en de teamgeest in het bedrijf.

Een hoogtepunt van je carrière tot nu toe
Een van de mooiste hoogtepunten was het bijwonen van de ASAP industry awards in 2016. Het was vooral leuk om deel uit te maken van het bredere PREMIER SUITES team. We wonnen 2 awards - Corporate Business of the year en Best Guest Experience. Als merk hadden we onlangs PREMIER SUITES Dublin Ballsbridge en PREMIER SUITES Glasgow geopend. We waren vooral trots op de Best Guest Experience award.

Een hoogtepunt in het leven buiten het werk
Moeder worden van twee prachtige jongens. Het evenwicht vinden tussen moeder zijn en werken is een van de grootste uitdagingen geweest die ik heb meegemaakt. Moeder zijn is de meest lonende ervaring.

 

Karen Dollery, algemeen directeur

Viking Hotel Waterford

Wanneer ben je bij de PREM Groep gekomen?
Ik ben eind juli 2020 bij PREM begonnen als General Manager van het Waterford Viking Hotel, midden in de Pandemie....

Wat je het leukste vindt aan je baan
Ik heb een geweldig team hier in het hotel dat me echt geholpen heeft om me snel in te werken en de steun van het PREM hoofdkantoor is super, ik heb mijn vorige functie bijna 16 jaar uitgeoefend maar de overgang was naadloos dankzij het team rond mij.

Een hoogtepunt van je carrière tot nu toe
Meerdere hoogtepunten komen van de prachtige mensen die ik heb ontmoet zowel gasten en collega's tijdens mijn jaren in deze industrie, onze Guest Relations & Front office team waar ik werkte in Dublin won een industrie genomineerd Award voor Guest Service, we waren onder zeer prestigieuze 4/5 sterren hotels dus om het te winnen was geweldig ook een ander hoogtepunt kwam toen een vaste gast uit Dublin presenteerde me met een prachtige gehaakte sjaal die ze had gemaakt voor mijn dochter als dank voor het verzorgen van haar en haar familie door de jaren heen.

Een hoogtepunt in het leven buiten het werk
Mijn leven draait om mijn familie en alle gelegenheden die ik met hen vier, zijn een hoogtepunt.

 

Emer Corridan, Algemeen Directeur

Cahernane House Hotel

Wanneer ben je bij de PREM Groep gekomen?
4 juli 2016 (Onafhankelijkheidsdag)

Wat je het leukste vindt aan je baan
Ik hou van de afwisseling in het werk, als ze zeggen dat geen dag hetzelfde is, dan is dat helemaal waar. Aan het begin van de dag verwacht je misschien dat je dag een bepaalde richting uit zal gaan, maar het kan totaal anders eindigen! Je weet nooit welke interessante gasten je zult ontmoeten of wat er op je bureau zal belanden. Maar het zorgt voor een spannende baan waar ik absoluut van hou.

Een hoogtepunt van je carrière tot nu toe
Ik heb de transformatie van Cahernane House gezien vanaf het moment dat ik in 2016 begon, niet alleen door de investering die erin is gestoken, maar ook door het feit dat we sindsdien hetzelfde kernteam van medewerkers hebben behouden. In deze tijden waarin personeelsverloop een probleem kan zijn, is het voor mij een absoluut hoogtepunt dat ik jaar na jaar zoveel personeel heb kunnen behouden.

Een hoogtepunt in het leven buiten het werk:
Behalve dat ik getrouwd ben met de meest geweldige man, (Denis)!!! - Ik heb geweldige familie en vrienden, de meesten al meer dan 20 jaar, waar ik graag tijd mee doorbreng. Ook het fietsen van de Ring of Kerry 4 jaar achter elkaar is een gedenkwaardig hoogtepunt.

 

 

Uit het Verenigd Koninkrijk

ontmoet Flori, Samantha & Annette

 

 

Flori Carp, Algemeen Directeur

Premier Suites Reading en Birmingham

 

Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië en Internationale Vrouwendag is daar een groot evenement en is bedoeld om de prestaties van vrouwen te vieren. Op die dag worden alle vrouwen thuis en op het werk gevierd, krijgen ze bloemen en cadeaus van geliefden en van collega's op het werk, en gaan ze uit naar feestjes waar alleen vrouwen komen om zich te vermaken.

Ik wens u een dag vol goedheid en warmte, ik wens u geluk, vandaag en voor altijd.

Het is een perfecte dag voor een man om te zeggen: "Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben".

 

Samantha McDermott, Algemeen Directeur

Premier Suites Liverpool

 

Wanneer ben je bij de PREM Groep gekomen?
oktober 2020

Wat je het leukste vindt aan je baan
Het team hier in Liverpool - hun positieve en levendige persoonlijkheid onderscheiden zich van de massa

Een hoogtepunt van je carrière tot nu toe:
Het winnen van IHG ster collega van het jaar op de IHG awards in 2019.

Een hoogtepunt in het leven buiten het werk
De komst van mijn kleine wonderzoon Daniel na een lange 7 jaar wachten op die dag.

 

Annette Dodds, algemeen directeur

Premier Suites Newcastle

Mijn carrière in de horeca begon 37 jaar geleden bij Swallow Hotels tijdens mijn opleiding tot chef-kok. Eenmaal gekwalificeerd, realiseerde ik me al snel dat mijn passie bij de bediening lag. Ik veranderde van richting en ging in het restaurant werken, ik vond het gewoon leuk om mensen te ontmoeten en een goede service te verlenen. Ik ben snel overgestapt naar een leidinggevende functie voor zowel de bar als het restaurant. Ik kreeg een nieuwe rol aangeboden bij de receptie en na 6 weken werd ik ploegleider en vervolgens reserveringscoördinator.

Nadat ik mijn eerste kind had gekregen, ontwikkelde ik mij verder als assistent-financieel controleur gedurende mijn laatste 10 jaar bij wat toen nog Choice Hotels Europe was.

Op 4 juni 2007 was ik enthousiast over mijn nieuwe rol bij PREM GROUP UK Ltd, ik was de nieuwe operations executive voor PREMIER SUITES Newcastle, na 13 jaar in die functie kreeg ik uiteindelijk mijn bekroning en kreeg ik de functie van General Manager aangeboden.

Naast mijn drukke beroepsleven ben ik een trotse moeder en grootmoeder. Ik heb 2 zonen en 3 kleinkinderen in de leeftijd van 4 tot 1 jaar en ik ben maar al te graag bereid om op te treden als oma's diensten nodig zijn.

 

Hartelijk dank aan Annette, Samantha, Flori, Maya, Lindsey, Pauline, Karen en Emer voor het delen van jullie verhalen met ons op Internationale Vrouwendag - jullie zijn inspirerende leiders en we danken jullie voor alles wat jullie inbrengen in jullie rol als General Managers van onze eigendommen.

Edel Hall

Edel Hall

Edel studeerde horeca aan de universiteit en werkt sindsdien in de horeca - zowel operationeel als achter de schermen. Voordat Edel zich bij PREM Hospitality aansloot, richtte Edel zich op hotelcompliance, om ervoor te zorgen dat merknormen en merkidentiteit worden nageleefd.

Alle berichten

Gerelateerde berichten

Boek nu
Aankomst
Za
07
Sep 2019
Vertrek
Zon
08
Sep 2019
5 goede redenen om direct te boeken
  • Beste prijs per nacht
  • Welkomstgeschenk
  • Geen aanbetaling nodig bij veel tarieven
  • Gratis annulatie bij bepaalde tarieven
  • Loyaliteitsclub
Nederlands (België)

exclusieve aanbiedingen

Word lid van onze mailinglijst zodat u als eerste toegang krijgt tot speciale aanbiedingen!